BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, October 31, 2009

CHEFF AFIQ ^_^

3 ari sblum aku balik tu parents aku buat permintaan....'afiq masak malam ni boleh??'....aku ape lagi ckp je la boleh.haha.lgpon mmg aku nk masak pon untuk dinner.petang tu aku p la giant...membeli bahan2 untuk masak.macam best lak klau aku masak lain dari yg lain arini.hehhehe.so aku memulakn masak-memasak aku ni.
haa...ni la yg aku msk...SOTONG GORENG TEPUNG TELUR,SAMBAL UDANG SARDIN dan KARI AYAM.
family aku rating 4/5 mskan aku.hehehe.bngge2.hahahha^_^

Monday, October 26, 2009

masuk majalah 3!!


Mse cuti sem tu mmg agk a bsn...member2 aku cuti x same....biase a....then tba2 ckgu aku msj.ooo jemput aku untuk g anugrah rambu pengakap.wahhh bst tu...leh gak jmpe junior2 pngakap aku dlu.ckgu ak pon mntk tlong aku ambik gambr.aku pon on je.time tu jamuan tu kena ala2 beraye so kna la pkai bju raye.anugerah rambu ni dari thun aku slalu kite2 je yg buat sndri...tpi jamuan tu mmg gempak.haha.


bile aku smpai2 je.....ehhh tv3 siot.rpan-rpanye ade psl dokumentari psl pngakap skola aku rpanye...nnti nk msok majalah 3.waahhh bngge siot aku.hahha








gimik diorng


persuruhjaya pengakap jhr
tv3 tngah wat shooting tu.
pengetua skola aku dlu.dah rambut ptih aaa...bergaye









korng makin hebat!!

video

Sunday, October 25, 2009

NA NA NA GANU KITO!!



saat yg di nanti-nntikn.pegi terennganu beb!!.hahahaha.kitorng mmg dh plan sblm pkse nak g trngganu....mula-mulanye...kitorng nk g lata cemerong air terjun...ak tngok kat lmn web...pergghh lyn beb air terjun nye....tba2 ade lak mulot bdk terkluar nk naik gnung skli....O_o....biar betol....time tu aku mcm mlssss je sbb mcm lom ready pape nk naik ni....yg bstnye si adib ni lak nk wat tonyam kat gnung tu...msk gna unggun api nk wat kt gnung tu...0_0..wooo lagi a kes berat...byngkn la klau tngan hujan kat gnung tu...mmg lapa la kite...esknye nsb baik la ak dpt pnjm brng dri wrtaniah...leh pnjm dapur diorng.haha....so rase la ready skit aku nk p gnung tu....


berlatih wat khemah sblom g....agk ssh a khemah ni...aku sndri x pnh wat.nsb baik jgk dpt




kitrng bertlak dlm pkol 12 mlm kot....mla2 p jmput mereka2 yg g(aslam,shidi,cod,nik) kat rumah diorng.mse nk naik gnong tu si nik g lak x tau tdo kat pncak....so trpkse la die naik sbb mknn sume bwk naik ats...kang mkn angin kang bdak tu kat bwah.haha.ni la gmbr2 prjlnn diorng....

air cond rsak


dlm kol 9 pagi smpai gak kat lata cemerong tu....


ready2 packing brng

wooo kasut futsal bwk naik gnung...kaye2...


perjlnn nak naik ats tu agk a wei...penat siot.....aku rase nk smpai kat kem b pon mcm dah 2 kali ganda gnung datuk...korng byng la cmne nik naik...trus kurus kot die...siap nmpk ank tekak ag.wawawaa.time tu ak ingat mmg dah x de dh CAM A.....dh a pnt ni...air skit....x pe2 kitrng kuatkn smngat untk brjlnn...






akhrnye smpai gak kat cam tu....woo mmg lawa tempat CAM A tu..air jernih beb....siap ade ikan spa ag.hahahha.lgi bst mancing gerenti dpt ikan pn
ye...mlm tu dpt la jgk mkn bst2...kari aym tu...hahhaha...






esknye dlm kol 10 tu ktrng trun....trun gnung ni bst skit...kureng tenage nk kuarkn...tpi time tu lak kaki aku terpeleot...siot tol....skit tu...then smpai kat tmpat yg ade sungai tu...kitrng mkn tngari lak....haaaa...ni yg bst ni..mkn tonyam tu.hahhaha.




dah kenyang tu...kitrng mnyambung prjlnn balik....smpai ke bwah..
.





seronok seii bercamp kat gnung ni...tpi x srnknye mission not complete......x smpai pncak...sbb tenage dah x de....mknn pon nak abis dah...kang kblur lak...so kitng akn cba ke pnck pada tahun yg lain.huhu.
budak2 hebat!!



mlm tu mkn bsr beb....mkn ikan bakar...mmg layan...sed
ap gilew..murah lak tu



best2..lps ni klau ade plan nak naik gnung tu ak nk p.....aku dah ready nk smpai puncak!!hahahha